Pizza Hut Delivery deschide doua locatii, in Brasov si in Popesti – Leordeni

pizza-hut-delivery-home Reteaua Pizza Hut Delivery se extinde in acest final de an cu doua noi unitati, in Brasov si Popesti – Leordeni. Noile locatii vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a judetului Ilfov si orasul Brasov. Odata cu cele doua deschideri, reteaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 locatii aflate in Bucuresti si in tara.

In afara capitalei, dupa Cluj Napoca, Brasovul este urmatorul oras care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery. Noua unitate ocupa o suprafata de 106 mp, fiind amplasata in incinta Carrefour Brasov, pe Calea Bucuresti, numarul 107. Odata cu deschiderea noii locatii au fost create 25 de locuri de munca.

Cea din Popesti – Leordeni ocupa o suprafata de 100 mp, fiind amplasata pe Strada Amurgului, numarul 27, in incinta La Strada Mall Concept.

“Cele doua unitati inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezinta un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat in continua dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popesti – Leordeni, urmata la scurt timp de inaugurarea din Brasov. Sunt doua orase noi pentru Pizza Hut Delivery si speram ca fanii brandului sa se bucure de retetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricand isi doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. In prezent, Pizza Hut Delivery detine opt unitati in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj si Popesti – Leordeni. Pizza Hut Delivery este subsidiara a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

POATE TE INTERESEAZA
Parmafood Group Distribution preia distribuția brandului Kikkoman în România
Lanțul finlandez Hesburger intră pe piața locală și vizează deschiderea a zece restaurante în următoarele 12 luni
Radisson Blu Hotel Bucharest își consolidează echipa
12 rute și 275 de obiective culturale, în programul național de turism cultural România Atractivă

Comentarii