City Grill va angaja anul acesta 160 de nepalezi în restaurantele grupului

Grupul City Grill și-a propus să aducă în jur de 160 de nepalezi anul acesta în restaurantele sale, în acest moment deja 60 dintre aceștia au început să lucreze. Grupul a demarat un program-pilot la sfârșitul anului 2017, angajând șase nepalezi în restaurantul Pescăruș din Parcul Herăstrău.

„Angajații pe care îi aducem din Nepal reprezintă doar un pansament la hemoragia pe care o avem. Ceea ce noi ne străduim să facem este să creștem retențaia angajaților prin trei modalități. Prima este Academia City Grill, a doua este programul de traininguri, iar a treia este investiția în programul de învățământ dual. Avem două clase cu aproape 60 de elevi la Colegiul Tehnic Mihai Bravu și sperăm ca, după cei trei ani de cursuri, cel puțin 30 să rămână să lucreze pentru noi”, a declarat Daniel Mischie, CEO-ul City Grill.


CITEȘTE ȘI:

Industria turismului din România devine multiculturală


City Grill are peste 1.350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar.

Grupul a încheiat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 7.5 milioane de euro, în creștere cu aproape 20% față de perioada similară din 2018. În 2018, City Grill a avut o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent.

POATE TE INTERESEAZA
Parmafood Group Distribution preia distribuția brandului Kikkoman în România
Lanțul finlandez Hesburger intră pe piața locală și vizează deschiderea a zece restaurante în următoarele 12 luni
Radisson Blu Hotel Bucharest își consolidează echipa
12 rute și 275 de obiective culturale, în programul național de turism cultural România Atractivă