A fost inaugurat restaurantul Al Sapore, un nou loc de referinta pentru bucataria mediteraneana de lux. Al Sapore le ofera clientilor sai o experienta senzoriala cu savoare adriatica special, localul fiind inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare si lux.
Bucatarul sef, originar chiar din regiunea italiana Marche, propune un meniu cu o varietate de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare.
Secrete culinare de familie, transmise din tata in fiu, rafinament, importanta acordata ingredientelor proaspete si sanatoase fac din restaurantul Al Sapore locul care raspunde celor mai sofisticate gusturi.
Decorul aparte in tonuri de auriu, roz si violet, precum si mobila alba, specifica zonei Adriatice, au fost create special pentru a intregi experienta senzoriala.
„Zona Marche din sud-estul Italiei este un loc inedit – localnicii primitori, peisaje spectaculoase si preparatele delicioase sunt ingredientele care asigura o vacanta de neuitat. Ideea restaurantului Al Sapore a luat nastere din dorinta de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparatele traditionale specifice tinutului italian. Indiferent de ocazie, vom raspunde tuturor cerintelor prin rafinament, calitate si seriozitate”, au declarat reprezentantii restaurantului Al Sapore, situat pe Bd. Unirii nr.7 din Bucuresti.