S-a deschis gradina Mica Elvetie

Restaurantul Mica Elvetie si-a deschis oficial terasa pentru acest sezon. Plasata intr-un decor de gradina cu gazon, flori si aer proaspat, este locul perfect pentru petrecerea unei seri de vara. Si nu oricum, ci in compania unor preparate cu adevarat speciale, gatite de chef-ul Jakob Hausmann.

Meniul noului sezon propune mancaruri rafinate realizate cu ingredinte proaspete. Se poate consuma un Gaspacho, o salata, file de biban in sos de bere si, bineinteles, un desert racoros precum parfe de limoneta sau carpaccio de ananas.

Ineditul acestui loc este reprezentat si de serile concept. Fiecare seara de joi va imbraca forma unui show culinar tematic. Oaspetii restaurantului vor manca paste, salate, risotto sau preparate la gratar. De asemenea, acestia se vor putea implica pentru a-si croi mancaruri dupa gustul si imaginatia lor. Costul unei astfel de seri este unic.

Cheful Jakob Hausmann, care este si detinatorul restaurantului Mica Elvetie, are in plan o noua locatie intr-o zona centrala a Bucurestiului. „Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tanar. Drept urmare si meniul va fi adaptat cerintelor unui astfel de target. Calitatea mancarii va ramane insa un lucru de necontestat. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete la preturi corecte” declara Jakob Hausmann.  

Noua locatie Mica Elvetie va fi operata de firma de consultanta gastronomica detinuta de Jakob Hausmann, Gastroexpert. In prezent, un alt proiect al companiei este deschiderea  unui restaurant partener in Craiova. De asemenea, prin Gastroexpert, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip.

Restaurantul Mica Elvetie s-a deschis in anul 1998 si functioneaza in locatia actuala din 2006. Este un restaurant cu specific international, cu o dominanta generalista. Locatia targeteaza un public de top. In 2011, Mica Elvetie a avut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro.

POATE TE INTERESEAZA
Pizzeria Zano din Iași a intrat în ghidul european 50 Top Pizza 2024
„We are Romania, you are welcome” – proiect alternativ de brand de țară, derulat prin Asociația culturală „Curaj Înainte”
Conducerea Cramei SERVE trece la tânăra generație. Silviana Petre-Badea este noul Director General
Peste 250 de vinuri, noutăți și masterclassuri educative, la cea de-a șaptea ediție Revino

Comentarii