Primul proiect gastronomic al lui Juan Amador din Europa de Est, la Heritage

Incepand cu 12 aprilie 2011, Juan Amador, unul dintre cei 50 de bucatari din lume cotati cu 3 stele Michelin, va demara primul sau proiect gastronomic din Europa de Est la restaurantul Heritage din Bucuresti.

Juan Amador a decis sa isi dezvolte primul proiect gastronomic marca Amador la restaurantul Heritage din Bucuresti, dupa un demers de mai multe luni de sondare a pietelor din regiunea Europei de Est. “Consider ca am facut cea mai potrivita alegere pentru proiectul meu. Am gasit la Heritage spatiul adecvat unde sa experimentez impreuna cu echipa mea de bucatari”, a declarat Juan Amador.

Sub semnatura lui Juan Amador si a echipei sale, restaurantul Heritage va propune meniuri care imbina si recompun trei arii gastronomice de referinta ale lumii: bucataria traditionala spaniola, bucataria germana si cea franceza.

Prima propunere de meniu pe care o face pasionatilor de gastronomie din Bucuresti a fost conceputa in 3 variante: classic, evolution si vegetarian. Fiecare dintre aceste variante va include creatii marca Amador care se vor succeda in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile consumatorului in toate registrele – gustativ, olfactiv si vizual.

Pentru implementarea proiectului gastronomic Amador la Heritage, bucatarul german a selectat o echipa de 9 bucatari formati in atelierul Amador, condusa de un Head Chef si un Sous Chef cotati cu o stea Michelin.

Cei care doresc sa savureze creatiile lui Juan Amador la Heritage au la dispozitie sistemul de rezervari al restaurantului, acesta fiind deschis pentru cina, de marti pana sambata.

POATE TE INTERESEAZA
Parmafood Group Distribution preia distribuția brandului Kikkoman în România
Lanțul finlandez Hesburger intră pe piața locală și vizează deschiderea a zece restaurante în următoarele 12 luni
Radisson Blu Hotel Bucharest își consolidează echipa
12 rute și 275 de obiective culturale, în programul național de turism cultural România Atractivă

Comentarii