Proprietarii Red Angus Steakhouse au investit 40.000 euro într-o cafenea de specialitate

Fabrica Ospitalității, companie ce deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, a deschis recent cafeneaua RUA Espresso Bar, în urma unei investiții de circa 40.000 de euro ce include amenajare, aparatură și traininguri.

Noul concept este centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters și se află în București, pe Strada Traian nr. 248. Spațiul este amenajat în stil urban, iar unul dintre elementele care îi dau unicitate este pictura supradimensională realizată manual. Cafeneaua dispune și de o terasă exterioară de 12 locuri. Ambalajele utilizate pentru luarea la pachet a produselor urmează linia sustenabilității, fiind realizate din materiale biodegradabile.

„Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității”, declară Ionuț Ivan, co-proprietar Fabrica Ospitalității.

Meniul include celebrele variante de Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar și cu o selecție de produse asociate, create local, cum sunt prăjiturile cu brânză și morcov făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

Potrivit proprietarilor, la baza funcționării RUA Espresso Bar stă o serie de proceduri și standarde, care se conformează atât legislației în vigoare, cât și normelor interne, extrem de stricte, de igienă și siguranță. Astfel, întregul personal al cafenelei va purta măști de protecție, în timpul interacțiunii cu produsele și cu consumatorii, iar în plus, atât la interior, cât și la exterior, vor exista stații de dezinfectare.

RUA Espresso Bar este o afacere născută în pandemie, sub coordonarea lui Dragoș Panait, fondator al agenției de consultanță Next Root Management Systems. „Există foarte multe localuri care se închid, în această perioadă, și foarte mulți antreprenori care își pierd încrederea în horeca, dar eu consider că, dacă dezvolți conceptul potrivit și creezi un model operațional eficient și orientat către client, șansele să reușești sunt mari. RUA Espresso Bar este o cafenea de suflet, care va oferi oaspeților săi un nivel constant de calitate, pe care se pot baza și la care se vor întoarce întotdeauna cu încredere. Acum, mai mult decât oricând, satisfacția experienței este vitală, iar consumatorii își doresc să primească valoare pentru fiecare leu cheltuit. De aceea, noi am pus la punct un concept care să cucerească și să loializeze, într-un mod natural, uman”, a precizat Dragoș Panait, consultant Next Root Management Systems.

POATE TE INTERESEAZA
120 de destinații turistice din România intră la vot în competiția Destinația Anului 2024
Alin Burcea
Alin Burcea se întoarce la conducerea ANAT
Conferința Destinații Vizionare și Gala Destinația Anului vor avea loc pe 21 mai, la București
Tresor Le Palais din Timișoara va deveni primul hotel Curio Collection by Hilton din România

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

These cookies are essential for websites built on Wordpress to perform their basic functions. These include those required to allow registered users to authenticate and perform account related functions.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id},visited,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types]
_unam, _ga, _gid
YSC,GPS,VISITOR_INFO1_LIVE,PREF,
OAID
__stid
__cfduid

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?