Revino Cheese and Wine Show, eveniment dedicat brânzeturilor românești

Prima ediție a expoziției Revino Cheese and Wine Show va avea loc în perioada 21-22 noiembrie 2020, la hotelul Novotel din București. Evenimentul reunește producătorii locali de brânzeturi și producătorii și distribuitorii de vin.

În cele două zile, expozanții vor oferi degustări și informații de cum poate fi combinată brănza cu vinul și tot în cadrul evenimentului, specialiștii în domeniu vor susține masterclass-uri tematice.

Proiectul a luat naștere în contextul în care piața brânzeturilor produse local din România este în plină creștere, iar consumatorii își doresc să experimenteze acest produs în combinații cu diverse mâncăruri sau băuturi.

 „Am fost surprinsă plăcut să descopăr o multitudine de tipuri de brânzeturi care sunt realizate 100% în România. Am descoperit în ultimele luni peste 30 de producători de brânzeturi premium, mai mici sau mai mari care au fermele proprii sau care au secții de procesare și care colectează lapte, dar care fac totul cu pasiune urmând rețete vechi de zeci de ani. Este interesant să observăm că rafturile supermarketurilor, hypermarketurilor, dar și magazinelor artizanale sunt din ce în ce mai pline cu diverse tipuri de brânzeturi necunoscute până acum. Consumatorii caută varietate, iar noi ne-am propus să intermediem relația dintre producători și clienții finali. Să ii ajutăm să se descopere într-un timp mai scurt” , a declarat Alina Iancu, Managing Director ReVino.ro și CrameRomania.ro

POATE TE INTERESEAZA
Raionul de Pește relansează conceptul Chef Table în Floreasca și pregătește încă două noi restaurante
Eduard Oancea, locul cinci în clasamentul final al competiției internaționale Lavazza Barista Challenge 2024
Radisson Blu Hotel anunță deschiderea Nami Beach Club, după o investiție de peste un milion de euro
Restaurantul Corsarul, Mainardi Food, Associazione Pizzaioli Napoletani și APN Oradea organizează prima ediție „Mainardi Pizza Cup”