Roboți pentru industria ospitalității
Un robot care să preia o parte din responsabilitățile angajaților din hoteluri, precum transportarea necesarului de lenjerie sau prosoape, dar și livrarea... mai mult
Cum arata bucataria 100% digitalizata
Una dintre cele mai moderne bucatarii din Europa se afla in sudul Germaniei si este complet digitalizata. Managementul locatiei poate monitoriza orice... mai mult
Acrilamida, sub lupa Comisiei Europene
Acrilamida a reprezentat un subiect fierbinte in ultimii ani printre promotorii mancatului sanatos, producatorii de alimente si consumatori. Dovezile stiintifice care au... mai mult
Investitiile restaurantelor cresc piata de roboti profesionali de bucatarie
Tot mai multe restaurante inteleg ca diferentierea de concurenta si reducerea costurilor pe termen mediu si lung pot fi realizate prin utilarea... mai mult
Cum pot schimba tehnologiile modelul restaurantului traditional
Inovatiile tehnologice care inlesnesc operatiunile si eficientizeaza experienta in horeca incep sa se extinda tot mai mult in defavoarea modelului de restaurant... mai mult
Echipamente (R)evolutionare – bucataria profesionala 4.0
Industria 4.0 sau Bucataria 4.0 este modul prin care este descrisa fuziunea evolutionara dintre procesele ingineriei mecanice, electrice si IT, in lantul... mai mult
Specializarea stimuleaza cresterea pietei de detergenti profesionali
Lansarea de noi produse, care ofera eficienta sporita clientilor profesionisti pentru anumite tipuri de curatare, contribuie la cresterea pietei de detergenti... mai mult
Noutati cu prioritate pentru business
In multe dintre articolele acestei editii am adus in discutie noua tehnologie pentru ospitalitate ca tendinta definitorie a anului 2017. Utilizatorii noilor... mai mult

