HOMEDespre NoiAbonamentePublicitateCONTACT
Facebook
Linkedin
Youtube
Trends HRB | Portalul oamenilor creativi din horeca
  • Home
  • Actual
  • BarTrender
  • Food Trends
  • Oameni
  • Business
  • Tehnologii
  • Evenimente
  • Home
  • Actual
  • BarTrender
  • Food Trends
  • Oameni
  • Business
  • Tehnologii
  • Evenimente

Automatizarea în bucătăria profesională

Tehnologii

Restograf se relansează ca platformă și aplicație de rezervări online pentru restaurante

Tehnologii

Boxe Bose ArenaMatch pentru instalații de exterior

Tehnologii

Ce ne așteaptă în restaurantul viitorului

Tehnologii

Roboți pentru industria ospitalității

/
28 sept. 2018
Un robot care să preia o parte din responsabilitățile angajaților din hoteluri, precum transportarea necesarului de lenjerie sau prosoape, dar și livrarea...
mai mult

Cum arata bucataria 100% digitalizata

/
26 sept. 2017
Una dintre cele mai moderne bucatarii din Europa se afla in sudul Germaniei si este complet digitalizata. Managementul locatiei poate monitoriza orice...
mai mult

Acrilamida, sub lupa Comisiei Europene

/
26 sept. 2017
Acrilamida a reprezentat un subiect fierbinte in ultimii ani printre promotorii mancatului sanatos, producatorii de alimente si consumatori. Dovezile stiintifice care au...
mai mult

Investitiile restaurantelor cresc piata de roboti profesionali de bucatarie

/
01 iun. 2017
Tot mai multe restaurante inteleg ca diferentierea de concurenta si reducerea costurilor pe termen mediu si lung pot fi realizate prin utilarea...
mai mult
drona care livreaza pizza

Cum pot schimba tehnologiile modelul restaurantului traditional

/
08 mai 2017
Inovatiile tehnologice care inlesnesc operatiunile si eficientizeaza experienta in horeca incep sa se extinda tot mai mult in defavoarea modelului de restaurant...
mai mult

Echipamente (R)evolutionare – bucataria profesionala 4.0

/
10 mart. 2017
Industria 4.0 sau Bucataria 4.0 este modul prin care este descrisa fuziunea evolutionara dintre procesele ingineriei mecanice, electrice si IT, in lantul...
mai mult

Specializarea stimuleaza cresterea pietei de detergenti profesionali

/
07 mart. 2017
  Lansarea de noi produse, care ofera eficienta sporita clientilor profesionisti pentru anumite tipuri de curatare, contribuie la cresterea pietei de detergenti...
mai mult

Noutati cu prioritate pentru business

/
13 feb. 2017
In multe dintre articolele acestei editii am adus in discutie noua tehnologie pentru ospitalitate ca tendinta definitorie a anului 2017. Utilizatorii noilor...
mai mult
1 2 3 4 Next ›

CITESTE SI…

Sărut-mâna pentru masă!, volum semnat de Adriana Sohodoleanu și Cosmin Dragomir, se lansează pe 3 noiembrie
Editura GastroArt anunță lansarea unui nou titlu din colecția dedicată gastronomiei românești, luni, 3 noiembrie, la Cărturești Verona. Sărut-mâna pentru masă!...
mai mult
„Portret gastronomic local” ajunge în Harghita, cu povestea PGL-ului „VLC” din Bilbor
Seria documentară „Portret gastronomic local”, difuzată pe canalul de YouTube Amintiri Gustoase, ajunge, în episodul 8, în județul Harghita, în...
mai mult
  • Despre Noi
  • Abonamente
  • Înscriere Newsletter
  • Publicitate
  • Magazin online
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
  • Top 50 Hoteluri de Business
  • Horeca Women Awards Gala
  • Top Culinary Trends
  • Revista Progresiv
  • Frozen Food Europe
  • European Baker & Biscuit
  • Asia Pacific Baker & Biscuit
  • World Bakers Digital
  • Potato Processing International
  • Potato Business Digital