Raluca Mandache, Ibis Bucharest Politehnica: Digitalizarea și sustenabilitatea au un rol tot mai important
Deschis la începutul lunii august 2021, în plină pandemie, hotelul Ibis Bucharest Politehnica a reușit să-și consolideze poziția în zona de centru-vest... mai mult
Florin Țâncu, Weco Travel: Digitalizarea și sustenabilitatea continuă să fie principalele priorități
Pe o piață în care investițiile în unități premium continuă să crească, direcție tradusă prin diversificarea ofertei turistice și implicit a potențialului... mai mult
Mircea Drăghici, EST Hospitality: Vor apărea multe oportunități de investiții atât în București, cât și în marile orașe
Într-o piață aflată în creștere, potențialul vine din segmente și zone insuficient exploatate. Astfel, per total România oferă oportunități pentru segmentul 4... mai mult
Georgeta Grecu, Swissôtel Poiana Brașov: Primele șase luni de operare și perspectivele pentru viitor
Swissôtel Poiana Brașov, primul hotel de pe piața locală sub acest brand, a fost deschis în primă fază la începutul lui septembrie... mai mult
Călin Ile, Premier Hospitality: România oferă în continuare potențial pentru investiții hoteliere noi și de calitate
În pofida dificultăților majore ce continuă să impacteze piața, precum climatul economic și politic instabil, lipsa personalului calificat și scăderea puterii de... mai mult
Andreea Constantin, Salesianer România: Mizăm pe soluții complete, personalizate și fiabile
Cu o strategie axată pe dezvoltarea organică în cele trei segmente strategice de activitate – industrie, ospitalitate și sănătate – și pe... mai mult
Dragoș Panait, Next Root Management Systems: Vizăm să devenim furnizori pentru proiecte internaționale
Prima jumătate din 2024 a reprezentat pentru Next Root Management Systems, companie de consultanță în domeniul ospitalității, startul unui nou serviciu din... mai mult
Adrian și Gabriel Alexe, Mosafir: Cum ajunge conceptul de bistronomie nucleul unui proiect de nișă
După primul lor proiect gastronomic, Bucătăria.localfood, un mic local ajuns deja un reper în peisajul bucureștean pentru cei care iubesc mâncarea de... mai mult

