Zori de „fain” dining la Iași
Zori este un restaurant din Iași în alcătuirea căruia nu s-au făcut compromisuri: o locaţie căutată timp de un an, un loc... mai mult
Tendințele anului 2021 în gastronomie
2020 va rămâne anul de care ne vom aminti din multe motive, în special pentru că a fost cel în care industria... mai mult
Autentic și local în meniul Kane
După o perioadă extrem de intensă, datorită proiectului comunitar #Acum, prin care au fost donate circa 45.300 porţii de mâncare către medicii... mai mult
Călătorie culinară în Andalú(zia)
Povestea Andalú GastroBar din Iaşi a început ca o simplă idee a doi oameni care la acea vreme locuiau în capitala Spaniei,... mai mult
De la fine dining la comfort food, fără compromisuri
Deschiderea oficială a restaurantului Noeme, patronat de surorile Diaconu – Lăcrămioara, Carmen și Alice -, a avut loc cu doar o lună... mai mult
Gastronomie românească veche, (re)interpretată la Blid
În luna octombrie a anului trecut, Cosmin Dragomir, jurnalist și editor GastroArt, și-a făcut intrarea în industria horeca, alături de asociații săi,... mai mult
Călătoria unui meniu de degustare
Conceptul „menu dégustation”, unde se pot încerca porţii mici din mai multe feluri de mâncare la o singură masă, a început de... mai mult
Trattoria della Nonna, un restaurant pentru întreaga familie
Trattoria della Nonna s-a deschis în luna februarie a acestui an, pe Strada Mendeleev nr. 14, în spaţiul ocupat până nu demult... mai mult

