Segmentul restaurantelor de lux, o nișă de explorat în România
Cu un background profesional solid în urma experienței acumulate de-a lungul timpului în unele dintre restaurantele iconice ale Capitalei la vremea lor... mai mult
Chefii Juanlu Fernández, Ignacio Echapresto și Vlad Pădurescu, despre Ambasada Gastronomică 2.0
Juanlu Fernández și Ignacio Echapresto, doi chefi cu stele Michelin din două regiuni viticole ale Spaniei, alături de Alexandru Iacob și Vlad... mai mult
Cristina Mehedințeanu: Ne dorim să fim cât mai vizibili pe piață și să creștem o bază solidă de clienți
Pe un segment de piață încă necunoscut publicului larg, dar înțeles perfect de consumatorii atenți la alimentele pe care le consumă, și-a... mai mult
Chef João Rodrigues și Ambasada Gastronomică Portugheză de la Noua
În luna noiembrie, timp de patru zile, restaurantul Noua din București a găzduit prima ediție Ambasada Gastronomică, un proiect lansat de Amuse... mai mult
Nuccia de Angelis și povestea creării conceptului de restaurant „difuz” D.One Ristorante Diffuso din Montepagano
În luna noiembrie, Chef Davide Pezzuto, de la restaurantul D.One Ristorante Diffuso din Montepagano (1* Michelin și Steaua Verde Michelin) și Chef... mai mult
Vera Maxim, Poem Caffe: Curajul, atuul care poate susţine dezvoltarea pe termen lung
Vera Maxim, licenţiată a Academiei de Studii Economice, și-a pus în aplicare toate cunoștinţele de management și finanţe pentru a crește businessul... mai mult
Cristina Dumitrașcu: Cred că un bun bucătar trebuie să combine talentul cu practica
Cristina Dumitrașcu are 29 de ani și a studiat Administraţie și Management Public în cadrul Academiei de Studii Economice. Îi place să... mai mult
Roxana Vișan, Moxy Bucharest: Nu poţi avea realizări măreţe singur, ci doar impreună cu echipa
La 33 de ani, Roxana Vișan are deja 10 ani de experienţă în industria ospitalităţii și este unul dintre cei mai tineri... mai mult

